Skip to main content
In het kort In het kort

In het kort

Home  › ... Over ons › In 't kort

In ‘t kort

De Johannes Calvijnschool is een christelijke basisschool die bezocht wordt door ongeveer 400 leerlingen. De leerlingen komen uit alle wijken van de stad en uit omliggende plaatsen als Reeuwijk, Waddinxveen en Moordrecht. Op school werkt een groot team aan professionals die zich dagelijks inzetten voor de kinderen op onze school.

Moderne huisvesting
Moderne huisvesting

Onze school is gehuisvest in een nieuw schoolgebouw dat in 2011 in gebruik is genomen. Op de begane grond vindt u de kleutergroepen (gr. 1 en 2), op de eerste verdieping de middenbouw (gr. 3 t/m 5) en op de 2e verdieping zijn de groepen 7 en 8 gehuisvest. Ons fraai gebouw is een plek waar kinderen zich thuis voelen en waarin alle moderne middelen aanwezig zijn om kinderen zo goed mogelijk les te geven.

De groepen 6 zijn gehuisvest in onze dependance bij Het Schateiland, Mercatorhof 7 in Gouda. Binnen afzienbare tijd hopen wij een uitbreiding bij het hoofdgebouw te realiseren zodat ook de groepen 6 daar weer gehuisvest kunnen worden. In deze uitbreiding zullen wij ook ruimte krijgen voor naschoolse opvang. 

Bestuurlijk valt onze school onder de vereniging CNS te Gouda. Deze vereniging heeft nog twee scholen in Gouda, namelijk de Prinses Julianaschool en de Livingstoneschool. Op onze school neemt godsdienstige vorming een belangrijke plaats in. Ouders kiezen vaak bewust voor onze school vanwege de identiteit.

Onder het kopje ‘Informatief’ treft u onze schoolgids aan. Deze gids geeft u, informatie over visie en onderwijs van onze school. Daarnaast treft u praktische informatie aan over het reilen en zeilen van de school.

Onderdeel van CNS Gouda
Onderdeel van CNS Gouda

Home

Aanmelden

Aanmelden

Menu

Login

Contact