Johannes Calvijnschool Gouda

Basisschool op Protestants Christelijke grondslag

Groep 4b

Hallo,
Wij zijn: Nathan, Lee Yen, Ruben, Eljada, Lotte, Wesley, Wiebe, Heleen, Jeftha, Esther, Julia, Daan, Zara, Esrah, Jort, Eva, Laura, Marjet, Levi en Jurrien en wij zijn groep 4b.
Onze juffen zijn juf Kortleven en juf Renes. Wij hebben het heel gezellig in de klas. Vooral als de juf voorleest over koning en koningin Bobbel! Ook gaan we dit jaar de tafels leren en zijn we al begonnen met de tafel van 1 en 2.
We hebben les gehad van een echte kunstenaar en zelf ook hele mooie kunstwerken gemaakt! Deze kunt u zien in onze klas. Wilt u weten wat wij nog meer doen? Kom eens kijken in onze klas of kijk op de website van school. Daar zullen we geregeld iets laten zien over wat we doen!

Vrolijke groet van ons allemaal!

Nieuws groep 4b

bericht zoeken:
 Zoeken

 

Op school hebben we o.a. gesproken over;

*hoe ziet een dag van een brandweerman eruit
*wat brandt er en wat niet?
*het alarmnummer.
*brandwonden

De foto’s gaan over het bezoek bij de brandweer.

...
 
gepubliceerd op 22-01-2018
 
 

Na een flinke wandeling van school naar Achter de Kerk werden wij opgewacht door studenten van de PABO. In groepjes verdeeld, bezochten wij een aantal vertrekken in het museum.
We leerden naar schilderijen kijken. Ontdekken van o.a. kleine...

 
gepubliceerd op 24-10-2017
 
 

We laten jullie meegenieten van de leuke lessen van meneer Gerart met zijn rommeltrommel. Een trommel vol verrassingen. Deze meneer nam ons mee naar de fantasietuin en wat valt er veel te zien en te beleven. Lessen die we niet snel zullen...

 
gepubliceerd op 27-09-2017
 

Dreef 200 | 2803 HE Gouda | 0182-513555 | calvijnschool@calvijnschoolgouda.nl |

© 2013. powered by emjee ICT diensten. |Inloggen |