Johannes Calvijnschool Gouda

Basisschool op Protestants Christelijke grondslag

Groep 1-2d

Wij zijn Wisdom, Emma, Nathan, David, Esmée , Thomas, Job, Lisa, Gideon, Nynke, Femke, Anne, Lisah, Jan, Aedan, Sarah, Joah, David, Emma, Joep, Christien, Eloïse, Liza, Maartje, Floris, Ruben en Roan.
Onze juffen zijn juf Ria (maandag, dinsdag en woensdag) en juf Wilma (donderdag en vrijdag)

Het is heel gezellig in onze groep. We hebben ook een logeerbeer. Dat is Flip de beer. Die mag elk weekend bij iemand uit onze klas logeren. Dat vinden we heel leuk! Het is elke vrijdagmorgen weer spannend! We grabbelen een briefje uit de grabbelton en op dat briefje staat een naam van iemand en daar mag Flip gaan logeren. Flip komt bij iedereen een keer logeren. Maar wanneer hij komt, is een verrassing. Als Flip de beer bij ons logeert, schrijven we in de map zijn belevenissen op. De juf leest op maandag het verhaaltje voor uit de map. Zo weten alle kinderen hoe leuk het weekend met Flip de beer is geweest!

We gaan dit schooljaar heel veel leuke thema’s doen. Daar komen ook foto’s van op de website. Kijkt u regelmatig op de website? Dan ziet u vanzelf mooie foto’s langskomen van ons.

Nieuws groep 1-2d

bericht zoeken:
 Zoeken

 

We hebben genoten van een heel gezellig juffenfeest. Alle kinderen zagen er heel mooi uit toen ze vanmorgen in de klas kwamen. Ook onze stoelen waren mooi versierd.
We hebben de kaarsjes op de taart aangestoken, gezongen voor de juffen en de...

 
gepubliceerd op 09-04-2018
 
 

Wat was het leuk vanmorgen op de boerderij van juf Van Wijngaarden.
We mochten helpen met het voeren van de dieren. De koeien loeiden heel hard. Ze hadden zo'n honger. Juf van Wijngaarden leerde ons hoe we de biks aan de koeien moesten...

 
gepubliceerd op 19-03-2018
 
 

We hebben ons thema "De ruimte" afgesloten met de lancering van een waterraket. Pascal uit groep 1-2 B heeft zijn waterraket mee naar school
genomen. We zijn met alle kinderen naar het voetbalveld gegaan. Alle kinderen zaten op...

 
gepubliceerd op 05-03-2018
 
 

Wat was het vanmorgen leuk op het MBO Rijnlandcollege! Toen we bij de MBO school kwamen, stonden we voor een slagboom. We konden de parkeerplaats niet op. Maar toen de moeders of de jufs zeiden dat we voor meneer...

 
gepubliceerd op 19-02-2018
 
 

Op vrijdagmorgen 22 december vierden we het Kerstfeest met de kleutergroepen in het speellokaal.  Groep 1/2A kon er helaas niet bij zijn, omdat juf Ans ziek was.
We...

 
gepubliceerd op 08-01-2018
 
1 2

Dreef 200 | 2803 HE Gouda | 0182-513555 | calvijnschool@calvijnschoolgouda.nl |

© 2013. powered by emjee ICT diensten. |Inloggen |