Johannes Calvijnschool Gouda

Basisschool op Protestants Christelijke grondslag

Groep 1-2d

Wij zijn Wisdom, Emma, Nathan, David, Esmée , Thomas, Job, Lisa, Gideon, Nynke, Femke, Anne, Lisah, Jan, Aedan, Sarah, Joah, David, Emma, Joep, Christien, Eloïse, Liza, Maartje, Floris, Ruben en Roan.
Onze juffen zijn juf Ria (maandag, dinsdag en woensdag) en juf Wilma (donderdag en vrijdag)

Het is heel gezellig in onze groep. We hebben ook een logeerbeer. Dat is Flip de beer. Die mag elk weekend bij iemand uit onze klas logeren. Dat vinden we heel leuk! Het is elke vrijdagmorgen weer spannend! We grabbelen een briefje uit de grabbelton en op dat briefje staat een naam van iemand en daar mag Flip gaan logeren. Flip komt bij iedereen een keer logeren. Maar wanneer hij komt, is een verrassing. Als Flip de beer bij ons logeert, schrijven we in de map zijn belevenissen op. De juf leest op maandag het verhaaltje voor uit de map. Zo weten alle kinderen hoe leuk het weekend met Flip de beer is geweest!

We gaan dit schooljaar heel veel leuke thema’s doen. Daar komen ook foto’s van op de website. Kijkt u regelmatig op de website? Dan ziet u vanzelf mooie foto’s langskomen van ons.

Nieuws groep 1-2d

bericht zoeken:
 Zoeken

 

Op vrijdagmorgen 22 december vierden we het Kerstfeest met de kleutergroepen in het speellokaal.  Groep 1/2A kon er helaas niet bij zijn, omdat juf Ans ziek was.
We...

 
gepubliceerd op 08-01-2018
 
 

De oliebollenkraam van Noorlander is op school geweest. Alle kleuters mochten om de beurt bij de kraam kijken.
De bakker liet ons zien wat je 
allemaal nodig hebt om oliebollen te bakken. Water, rozijnen, meel en gist. Ook mochten we...

 
gepubliceerd op 19-12-2017
 
 

Vol spanning hadden we 4 december onze gymschoen neergezet. Onder de gymschoen lag ons zelfgemaakte verlanglijstje. Niet alle kinderen konden hier gemakkelijk afstand van doen. Gelukkig had de ap-piet er een apje van gemaakt en konden we onze...

 
gepubliceerd op 11-12-2017
 
 

Vanmorgen zijn we op bezoek geweest bij Cyclus. Wat was het leuk! Meneer Maarten was dinsdag al in onze klas geweest om een prentenboek voor te lezen en ons van alles over afvalverwerking te vertellen. Vandaag zijn we op het terrein van Cyclus...

 
gepubliceerd op 24-10-2017
 

Dreef 200 | 2803 HE Gouda | 0182-513555 | calvijnschool@calvijnschoolgouda.nl |

© 2013. powered by emjee ICT diensten. |Inloggen |