naar hoofdpagina

Groep 1/2d

Wij zijn de kinderen van groep 1-2 d. We zijn nu met 22 kinderen, maar na de herfstvakantie komen er nog 3 kinderen bij. Dan hebben we dus 25 kinderen in onze groep. Onze groep is heel gezellig. We kunnen ook heel goed spelen en werken.

Flip, de beer is ook in onze groep. Hij gaat elke vrijdag logeren bij iemand uit onze klas. Dat vindt Flip super leuk. En wij ook! Op maandag komt Flip weer terug in de klas en dan lezen we zijn belevenissen in de map.

Juf Ria en juf Wilma zijn onze juffen. We zetten regelmatig iets op de website. Iets dat we leuk en belangrijk vinden om met jullie te delen. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Groep 1-2d: Engelse les

Vanmorgen was mevrouw Hanneke van Hoepen in onze klas. Zij is lerares Engels op de Driestar. Ze heeft een heel mooi Engels prentenboek voorgelezen. Natuurlijk heeft ze ook wel Nederlands gepraat, maar ook best veel Engels . Dat kunnen wij ook...lees meer...
gepubliceerd op 07-02-2020
 

Groep 1-2d: 5!

We leren letters, maar ook cijfers!Vandaag hebben we de 5 geleerd. Waar zie je de 5? Pak maar 5 blokjes. Gaan staan als je het cijfer 5 ziet . We hebben de 5 geschreven. Een lied over de 5 geleerd. En we hadden nog kruidnoten over. We hebben van...lees meer...
gepubliceerd op 13-12-2019