naar hoofdpagina

Groep 1/2b

De eerste weken in onze groep


Drie weken geleden zijn wij gestart in groep 1-2 B. De eerste dagen waren best wel spannend. Want we kwamen in een nieuw lokaal, met nieuwe jufs en ook een aantal nieuwe kinderen. Maar inmiddels zijn we al aardig gewend.


Wij zitten in de Jip en Janneke klas en dat kan je ook goed zien. Overal in de klas kom je Jip en Janneke tegen, maar ook Takkie en Siepie. We hoorden verhaaltjes over Jip en Janneke en leerden een liedje en als we 's morgens aan de beurt zijn om iets te vertellen in de kring, dan mag Takkie op schoot zitten. Zijn we jarig, dan krijgen we een feesthoed op met Siepie of Takkie.


Wat ook erg leuk is: Takkie komt bij ons allemaal een keertje logeren! Iedere vrijdag mag hij met iemand mee en blijft hij tot maandag. Natuurlijk gaat ook zijn koffer met zijn spulletjes mee. We kijken er allemaal naar uit! En Takkie ook!


De groetjes van alle kinderen uit de groep en juf Petra en juf Plonia

Groep 1-2b: Sinterklaas

Wat was 5 december een leuke dag!In onze schoen vonden we een cadeautje, ook waren er cadeautjes  verstopt voor de hele klas. We deden pietengym en sintbingo.Natuurlijk hebben we ook gesnoept van versierde taaitaaipopjes en kruidnootjes. Voorlezen en...lees meer...
gepubliceerd op 09-12-2019
 

Groep 1-2b: De imker en zijn bijen

Het thema waar wij over gewerkt hebben is: de imker en zijn bijen.We weten nu hoe bijen eruit zien, dat het insecten zijn en ze haartjes hebben. Ook zien bijen er anders uit dan wespen en zullen gelukkig niet zo snel steken.Ook dat bijen héél...lees meer...
gepubliceerd op 28-10-2019
 
Categorieën
select