Johannes Calvijnschool Gouda

Basisschool op Protestants Christelijke grondslag

Groeigroep

Na de kerstvakantie, op 8 januari is onze groeigroep gestart. We zijn begonnen met twaalf kinderen en op de klassenfoto zijn we met 18 leerlingen. Na de voorjaarsvakantie zijn er alweer vijf kinderen bijgekomen! Zo groeit onze klas hard!
Op dinsdag hebben we juf Eline en op maandag, donderdag en vrijdag juf Plonia.
Het was best even wennen, voor het eerst naar school gaan! Een nieuwe school, andere jufs en een vreemd gebouw. Soms konden we de klas niet meer vinden als we naar de wc waren geweest, er zijn ook zoveel rode deuren! Daarom hangt er aan de deurkruk van onze klas een beertje. En buiten spelen was best spannend, zeker als er ook andere kinderen speelden! nu hebben we onze draai gevonden en vermaken ons prima!

Groepsnieuws

bericht zoeken:
 Zoeken

 

Afgelopen dinsdagochtend zijn wij op de kinderboerderij geweest. Daar mochten we lammetjes en geitjes aaien en zelfs konijntjes vasthouden! Dat was best een beetje spannend, maar sommigen van ons durfden dat al!
Toen de juf...

 
gepubliceerd op 26-03-2018
 
 

Ook wij zijn in januari van start gegaan op de Calvijnschool. En leuk dat we het vinden! In de kring zitten, netjes je vinger opsteken, op tijd naar de wc gaan... We leren veel! We hebben de afgelopen weken over de winter gewerkt. We hebben...

 
gepubliceerd op 05-03-2018
 

Dreef 200 | 2803 HE Gouda | 0182-513555 | calvijnschool@calvijnschoolgouda.nl |

© 2013. powered by emjee ICT diensten. |Inloggen |